Dimarts, 19 de Març de 2019
Dijous, 22 Novembre 2018 18:52

EsportsPenedès atura la seva activitat després de 8 temporades

DANI CORDERO I ERNEST GILI | El 26 d’agost de 2010 va néixer el primer diari digital esportiu de l’Alt Penedès, www.esportspenedes.cat. 8 temporades després, l’actual direcció del diari hem decidit fer una aturada en el nostre camí.

Hem parlat de tots vosaltres

L’inici del projecte tenia com a objectiu informar sobre l’actualitat esportiva de la comarca, de tots els seus esports. Al llarg d’aquests anys hem parlat d’aquells que tothom ja coneixia, futbol, bàsquet, hoquei i atletisme. Però com ens vam proposar, també vam donar a conèixer d’altres esports minoritaris o que per a molts eren inexistents a les nostres terres: futbol sala, voleibol, futbol americà, twirling, tamborí, bitlles catalanes, arts marcials, equitació,… Ara estem satisfets com d’altres companys els hi donen cabuda.

Els darrers anys ens hem centrat en el món del futbol, de l’Alt i Baix Penedès, del Garraf i de l’Anoia, tant de Quarta Catalana com de Tercera Divisió, passant per totes les categories intermitges. L’11 ideal de la Jornada ha agafat el protagonisme d’EsportsPenedès en aquests darrers temps i ens consta que ha mantingut a molts dels i de les nostres esportistes connectats.

Han nascut molts projectes

EsportsPenedès sempre anirà vinculat amb les seves Copes. L’hoquei ha sigut el principal exemple amb 20 competicions fins a aquesta temporada però també el futbol sala, el voleibol i el futbol femení amb dos torneigs en cada disciplina. Les Copes van ser i són una idea de l’Ernest Gili, cofundador d’EsportsPenedès que gràcies a tenir contacte amb l’esport territorial, ara fa uns 10 anys, va decidir-se a engegar un projecte com aquest que ha durat fins avui. I les Copes de moment seguiran endavant.

El Carnet EP va ser una idea que va néixer per mantenir viu el projecte i ho va fer malgrat que en aquesta època també vam perdre un pes important, el Roger Vives, cofundador del diari i un home que va dedicar moltes hores a que tot tirés endavant. La seva baixa va comportar un primer gran canvi i sense ell res d’això hagués sigut possible i res ja va ser igual.

Dels projectes que més il·lusió ens ha fet ha sigut l’MVP Pep Sauleda, on a part de reconèixer al millor jugador de la temporada del FC Vilafranca, també volíem retre homenatge a la figura d’un dels grans cronistes de l’esport penedesenc del segle XX, Josep Sauleda. Tant de bo que aquells que encara segueixen al peu del canó l’agafin i se’l facin seu, el Pep s’ho mereixia.

D’altres iniciatives d’aquests anys han sigut: La Porra Miquel Pons on s’encertaven resultats de partits comarcals, els golejadors del Restaurant +de Grandi que informava dels pitxitxis de cada jornada, l’Home OK Lliga on destacàvem els millors jugadors dels equips de la màxima categoria de l’hoquei o les 6 de la Cervesa Espiga que destacava el sextet del voleibol femení del Gran Penedès.

A tothom moltes gràcies

Moltes persones han passat per aquí però els darrers anys el projecte ha comptat amb el lideratge de Dani Cordero. Ell ha coordinat tots els col·laboradors que han treballat per informar de l’actualitat futbolística del cap de setmana de la mà dels indispensables, Joan Estruch, Clara Rodergas i també Marc Pérez, Ramon Filella, Lluís Montaner, Néstor Martínez, Xavi Cerezo, Iris Viver, Joan Sòria i Antoni Carbó, en diferents etapes. D’altres noms com els de Jordi Graell ‘el Bojan’ van agafats de la mà del reconeixement que va rebre EsportsPenedès per part del món de l’hoquei, així com el de Miquel Margalef o l’inestimable ajuda de Jordi i Raimon Mascaró o Isaac Pedrola. En voleibol, Nàdia Mata; en futbol sala, Jordi Varias; i en la resta d’esports molts d’altres que ens fèieu aportacions setmanals o que vau aportar les vostres opinions.

Per ara posem el ‘pause’

Redactar avui aquest missatge no és fàcil, recordem el què tots hi hem dedicat, els bons i els mals moments que hem passat i els èxits i els fracassos que ens emportem. Però també baixem la persiana amb satisfacció d’haver informat durant molt de temps de l’esport de casa, d’haver mantingut a molts usuaris i usuàries connectats a les nostres xarxes socials, de veure com no deixàvem de créixer mai i de rebre el vostre reconeixement, també quan ens reclamàveu aquell article o aquell 11 que ens endarreríem a publicar.

Veníem del segle XX i volíem menjar-nos el segle XXI, avui premem un ‘Pause’ necessari i regenerador però amb ganes de tornar a prémer el ‘Play’.

Gràcies per fer-nos confiança, esperem haver estat a la vostra alçada.

Escriure un comentari

Últimes notícies