Esports Penedès

Dissabte, 23 de Febrer de 2019
Dimecres, 28 Setembre 2016 06:24

L'Onze Ideal de Preferent Femení. Jornada 2

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | Aquesta temporada 2016/2017 hem volgut arribar una miqueta més lluny amb la secció: 'L'Onze ideal de Preferent' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Consulta quin va ser l'Onze Ideal de la 1a Jornada de lliga (clicka aquest enllaç).

Així doncs, l'Onze Ideal de la 2a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

Jugadores destacades per l’Onze Ideal de Preferent Femení (apareixen les de l’11 ideal més la resta de jugadores destacades):

Guineueta-Atlètic. EsterMartínez (Guineueta, mig) i Albanta León (Atlètic, portera). Pati Ruano (Atlètic, central) i Irene Sánchez (Guineueta, extrem).

AEM-Pontenc. Júlia Miró (AEM, mig) i Judith Gallardo (Pontenc, davantera). Carla Plenacosta(Pontenc, davantera) i Paula Barreira (AEM, mig).

Sant Gabriel-Sant Andreu. Andrea Salvador (Sant Gabriel, central) i Tania Moyano (Sant Andreu, extrem).

Pardinyes-Molins. Patri Teixidó (Pardinyes, pivot) i Laura Sánchez (Molins, portera). Blanca Coscolín (Molins, davantera) i Gemma Casanova (Pardinyes, mig).

Tortosa-Fontsanta. Àngels Benaiges (Tortosa, davantera) i Anna Rois (Fontsanta, davantera). Laura Petit (Fontsanta, central) i Fátima Fabra (Tortosa, portera).

Cerdanyola-Camp Clar. Gemma Martínez (Cerdanyola, lateral esquerra) i Patricia Martínez (Camp Clar, pivot). Dolores Okenve (Camp Clar, lateral esquerra) i Sílvia Ferrer (Cerdanyola, mitjapunta).

Sant Pere Pescador-Penya BB (Suspès).

Porqueres-Prat (Suspès).

Recull d'Onzes Ideals d'aquesta temporada 2016/2017

- Jornada 1 (17/09/2016-18/09/2016).

Escriure un comentari

Últimes notícies